Gæstebog

Herlich!!!

<a href="https://www.billigmotionscykel.dk/">Billig motionscykel</a>

Påskeferie 2016

Det er et super lækkert sted, sommerhuset er rigtig fint. Alt var i den fineste orden. Rigtig gode informationer fra agners side inden vi ankom. Så man ikke var i tvivl om nået. Det her sommerhus kan man trygt bestille. Det er ikke sidste gang vi kommer i dette sommerhus.

Urlaub 2015 in Ebeltoft

Sehr gepflegtes Ferienhaus, das sehr gut beschrieben wurde... Der Anbieter ist super freundlich und hat alles gemacht um uns einen schönen Urlaub zu ermöglichen... Hier kann man, mit seinen Kindern wirklich einen sehr schönen Urlaub verbringen!!!

Ferie i 2016 på Kastanievej

Dejligt sommerhus med fine terrasser. Hvis man er til ro og stilhed er det et perfekt sted. Når man sidder på terrassen om det er morgen eller aften overtager fuglefløjtene suppleret af nogle fasaner samt, hører man godt efter, i det fjerne et løvebrøl fra Ree Safaripark. Udsigten er betagende og der er mulighed for gode gå- eller cykelture i den nærtliggende skov. Området er i sig selv specielt for os der kommer fra det mere flade land. Kuperet terræn møder en overalt og vi havde udover besøg i Ebeltoft fået anbefalet et besøg på Boeslum Strand - det var en super oplevelse også for børnefamilier med små børn kunne vi se. Vi kan på det varmeste anbefale sommerhuset hvis man er til ro og natur. Nogle vil mene at havudsigt vil give det sidste, men vi talte om det, at vi manglede det ikke her.

Ny kommentar